Vores koncept

Du designer - Vi producerer
Vores koncept er bygget ud fra vores slogan: Du designer – Vi producerer
 
I samarbejde med vores kunder skaber vi samarbejde unikke kvalitetsmøbler- og snedkerløsning der passer til vore kunders behov og omgivelser.
 
Vi lægger stor vægt på den personlige interaktion og mellem os, og vores kunder, i forbindelse med udarbejdelse af nye og unikke produkter. Derfor inviterer vi vores kunder ind i design processen så tidligt som muligt for at give vores kunder mulighed for at sætte deres eget præg på deres nye produkter.
 
Vi arbejder udelukkende med kvalitets- og møbeltørt træ, og vi går ikke på kompromis med kvalitet.
 
Vi står altid klar til at rådgive vores kunder igennem design og bestillingsprocessen, hvor vi altid står klar med et gratis og uforpligtende tilbud på vores kunders specille møbel- eller bolig ønsker.

Produkt katalog

Plankebord, Sofaborde, Vinreoler knivmagneter og meget, meget mere

Vi producere i samarbejde med vores kunder unikke møbler, alt fra massive Plankeborde af kvalitets tær til mindre bolig interiør. Vi har en bred produkt portefølje bestående af mange forskellige produkter. Vi fokusere altid på kundens behov og tager hensyn til de omgivelser møblerne skal stå i. 

Bolig løsninger

Radiatorskjulere, Vinduer, Vægge og meget, meget mere snedker erfaring

Snedkersvend med 10+ års erfaring inden for faget.

Vi har gennem de seneste år udviklet vores koncept til ikke udelukkende bestående af skræddersyet møbler, men også specialdesignede løsninger til boligen. Står du og mangler en radiatorskjuler, eller skal du have sat nye vinduer op, så kan vi også hjælpe. 

Radiatorskjulere

Vi har specialiceret os i at producere og installere specialdesignede radiatorskjulere der passer netop til vores kunders behov. Vi står for opmåling, levering og installering. 

Sofaborde

Kan du heller ikke finde det perfekte sofabord, der både passer i højde, bredde og længde? Så er du kommet til de rette vi producere sofaborde efter dine behov i massivt kvalitets træ og forskellige træsorter. du designer selv hvordan dit nye sofabord skal se ud.

Plankeborde

Plankeborde produceres i samarbejde med vores kunder hvor der især bliver taget hensyn til kundernes omgivelser og behov.

Rundt bord

Er pladsen træng, eller syntes du bare at runde borde er lige noget for dig? Så er du kommet til de rette. Vi producere Massive runde borde i forskellige sorter af kvalitetstræ. Du designer selv hvordan dit nye bord skal se ud.

Knivholdere

Få dine kniv ud af skuffen og op på væggen med en rustik og magnetisk knivholder i massivt kvalitetstræ. Du vælger selv hvilke træsort du syntes passer bedst ind i dine omgivelser.

Vin-Holdere

Få dine vin op af kasserne og op på væggen med en moderne og rustik holder. Hvad enter du ønsker en løsning der går fra gulv til loft, med plads til store dele af samlingen, eller du kun ønsker at vise de bedste flasker frem på en meter, så kan vi hjælpe.

Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Send os en besked - Så fremsender vi et gratis og uforpligtende forslag eller tilbud