Sådan designer du dit nye Plankebord

For at gøre det nemmere for vores kunder, har vi lavet en vejledning til hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med bestilling og køb dit nye HELST Plankebord. Ved at følge denne vejledning, kan du nemt se hvilke elementer du skal tage stilling til, hvis du ønsker at bestille et plankebord. Ved at gennemgå de forskellige trin, bliver du gjort opmærksom på, hvad du skal tage stilling til i forbindelse med at designe dit nye plankebord. Hvis du skulle have nogle yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. 

Step 1 

Mål og antal planker

Hvilke mål, og hvor mange planker skal dit Plankebord have? F.eks. 100 cm bredde x 220 cm længde x 4 cm tykkelse – 2 Planker.

Valg af træsort

Hvilke træsort skal dit Plankebord have? Egetræ, Røget Egetræ, Ask, Amerikansk Valnød, Bøg, Douglas gran eller Andet?

Valg af Bordben

Hvilke bordben skal dit bord have? Vælg f.eks. mellem massive stål- eller træben i designet Trapez ben, U-ben, X-ben, V-ben eller Andet?

Step 2

Beskriv dit Plakebord

Når du sender os en forspørgsel på dit nye plankebord hører vi meget gerne fra dig omkring hvad du har gjort dig af tanker omkring bordet, så vi fra start af har en god ide om hvad projektet indbærer. Dette gør vi at vi kan rådgive dem bedst muligt i det fremadrettede projekt og at vi kan fremsende et mere præcis tilbud.

Dit gratis tilbud

Når vi modtager din forspørgsel vender vi hurtigst muligt tilbage til dem med et gratis og uforpligtende tilbud på deres projekt. Det uforpligtende tilbud indeholder vores holdninger, erfaringer og synspunkter på projektet. Det uforpligtende tilbud udarbejdes primær på baggrund af de oplysninger som de fremsender.

Gennemgang af tilbud

For at forberede os bedst muligt på den fremadrettede opgave, indgår vi i dybere dialog hvor deres Plankebords pris og specifikationer fastsættes. Herunder fremsendes det endelige tilbud – Når accept gives til tilbuddet, ligger vi en leveringsplan for hvornår de vil modtage deres Plankebord.

Step 3

Pris

Vi fremsender hurtigst muligt et tilbud på dit nye plankebord. Vi arbejde ikke med fastsatte priser, da ikke to borde der er ens, er heller ikke to priser ens. Dagsprisen på træ er desuden svingende, og ud fra dette faktum har vi derfor ikke mulighed for at fastsætte priser.

Levering

Vi ved at det kan være svært at transporterer plankeborde. Derfor hjælper vi med levering af dit nye Plankebord. Prisen på levering afhænger af hvor i landet produktet skal leveres.

Montering

Vi ved, at det nogle gange kan være svært få det hele til at passe. Derfor tilbyder vi, at komme ud og sætte dit nye Plankebord op.

Kontakt os for yderligere betingelser for levering og opsætning af produkter, så tager vi en snak om  hvordan vi kan  hjælpe.

Har du flere spørgsmål?

kontakt os hvis du har flere spørgsmål, til hvordan du bestiller dit nye Plankebord.