Radiatorskjuler

Materiale:MDF og træ
Farve:Frit valg af farve
Pris:Priser er dynamiske og tilpasses efter opgavens specifikationer. Vi fremsender gratis og uforpligtende tilbud på alle opgaver.

Radiatorskjuler

Vi specialdesigner i samarbejde med dig dine næste nye radiatorskjulere efter dine ønsker til design og mål. Ønsker du at gemme dine gamle radiatorer væk, så er denne løsning ideel for dig. Du bestemmer selv hvordan designet på skjuleren skal være og hvilke mål du ønsker radiatorskjuleren i, kun fantasien sætter grænser. Kontakt os for uforpligtende tilbud på din opgave, så fremsender vi et tilbud og en løsning til dig.

 

Sådan designer du din nye radiatorskjuler

I forbindelse med at kunne give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din nye skræddersyede radiatorskjuler der passer netop til dine behov og omgivelser har vi brug for lidt indledende informationer omkring din opgave. Herunder har vi samlet en lille guide til hvilke information vi skal bruge fra dig i forbindelse med at kunne udarbejde et tilbud på en radiatorskjuler der passer netop til dine behov.  

1. Information om mål

For at kunne producerer en radiatorskjuler der passer perfekt til dine omgivelser har vi brug for at vide hvilke mål din radiator har, og hvilke mål du ønsker at radiatorskjuleren skal have? Herunder har vi brug for information om følgende:

– Radiatorens bredde i cm. 

– Radiatorens bredde i cm.

– Radiatorens dybde i cm. 

Opmåling af radiator eksempel: 80 cm højde x 160 cm bredde x 30 cm dybde

 

2. Radiatorens placering

For at kunne producere den perfekte radiatorskjuler har vi brug for information omkring radiatorens placering. Herunder har vi brug for at vide om hvor radiatoren er placeret ud fra følgende valgmuligheder:

– Radiator under vindue m. vindueskarm

– Radiator på væg / væghængt 

– Radiator i kanap 

– Radiatoren har en anden placering

Hvis du har mulighed for at fremsende billeder af radiatorens placering er dette også en god ide da dette kan gøre at vi bedre kan vurderer din opgave.

 

3. Design & Farvevalg

For at finde frem til hvilket design og hvilken farve din radiatorskjuler skal have, har vi brug for information omkring hvilke ønsker du har til dette. For at få inspiration til design kan du besøge vores sociale medier hvor vi løbende ligger inspiration op, eller selv beskrive dine design ønsker. I forhold til farve samarbejde vi med professionelle malere og derfor kan du få din nye radiatorskjuler i langt de fleste farver, derfor skal du tage stilling til hvilke farve du ønsker. Du har også mulighed for at vælge selv at male din nye radiatorskjuler og dermed at få din nye radiatorskjulere monteret umalet. Vælger du denne løsning spare du selvfølge udgiften til det professionelle malerarbejde.

 

Har du spørgsmål?

kontakt os hvis du har flere spørgsmål, til hvordan du bestiller din nye radiatorskjuler