Beskriv dit projekt

Vi står klar til at hjælpe med kvalitets bolig- og møbelløsninger, der passer til netop dine behov.

Dit projekt

Send os en forspørgsel på eventuelle projekter eller produkter. Vi hører meget gerne fra dig omkring hvad du har gjort dig af tanker omkring projektet eller produktet?

På denne måde får vi fra start af, en god ide om hvad dit projektet indbærer. Dette gør vi at vi kan rådgive dig bedst muligt i det fremadrettede projekt, og at vi kan fremsende et mere præcis tilbud

Gratis tilbud

Når vi modtager din besked og forspørgsel, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på deres projekt.

Det uforpligtende tilbud indeholder vores holdninger, erfaringer og synspunkter på projektet. Det uforpligtende tilbud udarbejdes primært på baggrund af de oplysninger som du fremsender

Gennemgang

for at forberede os bedst muligt på det fremadrettede projekt og samarbejde, indgår vi i dybere dialog hvor projektets pris og specifikationer fastsættes.

Herunder fremsendes det endelige tilbud – hvis accept gives til tilbuddet ligger vi en leveringplan for hvornår de vil modtage deres produkt eller hvornår vi går igang med deres projekt.

Vi hjælper selvfølgelig også med levering, og vejleder omkring vedligeholdelse

Modtag et gratis tilbud

Send os en besked med dine forespørgsler